Kerstballen bedrukken bij Wish Your Print.

Kerstballen bedrukken met een persoonlijke tekst of foto is onze specialiteit!

Kerstballen bedrukken kan al per 1 enkele kerstbal. Het àllerleukste cadeau voor in de kerstboom!
Persoonlijke kerstballen zijn een perfect cadeau om weg te geven tijdens kerst, voor een huwelijk, een geboorte of andere feestelijke gelegenheid.
We zijn een groot deel van het jaar elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto’s, logo’s en teksten te bedrukken op kerstballen.
Wanneer je makkelijk en snel 1 of meerdere kerstballen wilt laten bedrukken met een hoge kwaliteits standaard, goede service en snelle levering ben je bij Wish Your Print aan het juiste adres.
Wij leveren in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen.
Zakelijke kerstliefhebbers kunnen ook bij Wish Your Print terecht, wij maken een passende offerte voor uw wensen en leveren op zeer korte termijn.

Ruim kleuren aanbod verschillende kerstballen te bedrukken van kunststof of glas.

Wish Your Print bedrukt een vrij grote selectie kerstballen, zowel onbreekbaar als glas.
We hebben een varia kerstballen die passen bij iedere kerstboom, huishouden, evenement of smaak.
We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod van glazen kerstballen in diverse kleuren, deze kerstballen zijn vaak niet geschikt in een huishouden met dieren of kleine kinderen. Voor deze doelgroep hebben wij ook onbreekbare kerstballen in ons assortiment zitten, met ook een grote selectie aan kleuren.
Staat de kleur die u wenst niet op onze website? Neem dan even contact met ons op, wellicht is de kleur tijdelijk uitverkocht en komt deze binnenkort weer bij ons binnen.

Wij rekenen geen aparte instel- of cliché kosten voor het bedrukken van kerstballen.

Wij bedrukken kerstballen ZONDER instelkosten of kosten per kleur op een variëteit van kleuren kerstballen.

We bieden brandvertragende en splintervrije kunststof kerstballen aan.
We hebben ook hele luxe mooie glazen kerstballen.

Wij berekenen nooit instelkosten! Voor zowel particulieren als zakelijke kerstliefhebbers berekenen wij all-in prijzen.

Door de scherpe prijs en bestelmogelijkheid om vanaf 1 kerstbal te kunnen bedrukken zonder instelkosten zijn wij absoluut de enige van zijn soort!

Speciale ideeën of wensen voor het bedrukken van kerstballen?

Organiseert u een evenement en zou u speciaal bedrukte kerstballen willen weggeven, wilt u iets speciaals laten doen met de kerstballen zoals een kaartje aan de kerstbal hangen of heeft u een beetje inspiratie nodig voor een origineel cadeau? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van het perfecte ontwerp op uw kerstballen.