Kerstbal bedrukken

Kerstballen bedrukken bij Wish Your Print

Kerstballen bedrukken met een persoonlijke tekst of foto is onze specialiteit!

Kerstballen bedrukken kan al per 1 enkele kerstbal. Het àllerleukste cadeau voor in de kerstboom!.
Persoonlijke kerstballen zijn een perfect cadeau om weg te geven tijdens kerst, voor een huwelijk, een geboorte of andere feestelijke gelegenheid.
We zijn een groot deel van het jaar elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto's, logo's en teksten te bedrukken op kerstballen.
Wanneer je makkelijk en snel 1 of meerdere kerstballen wilt laten bedrukken met een hoge kwaliteits standaard, goede service en snelle levering ben je bij Wish Your Print aan het juiste adres. Wij leveren overigens in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Zakelijke kerstliefhebbers kunnen ook bij Wish Your Print terecht, wij maken een passende offerte voor uw wensen en leveren op zeer korte termijn.

Speciale ideeën of wensen

Organiseert u een evenement en zou u speciaal bedrukte kerstballen willen weggeven, wilt u iets speciaals laten doen met de kerstballen zoals een kaartje aan de kerstbal hangen of heeft u een beetje inspiratie nodig voor een origineel cadeau? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van het perfecte ontwerp op uw kerstballen.

Beste bezoeker, op dit moment hebben wij last van een storing op onze website waardoor uw ontwerp soms niet wordt doorgestuurd naar onze server, onze excuses hiervoor!
Uw eventuele bestelling kunt u in dat geval doormailen naar orderverwerking@wishyourprint.com. Mochten er spoedvragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via 0654608141 Sluiten