Voorbeelden van bedrukte tegels:

Tegel bedrukken met een persoonlijke tekst of foto is onze specialiteit!

Tegeltjes bedrukken kan al per 1 enkele tegel. Een super leuk cadeau om te geven!
Persoonlijke tegels zijn een perfect cadeau om weg te geven voor een collega welke afscheid neemt of een jubileum viert maar ook voor moederdag, verjaardagen, tijdens kerst, of een andere leuke gelegenheid.
We zijn elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto’s, logo’s en teksten te bedrukken op tegels.
Wanneer je makkelijk en snel 1 of meerdere tegels wilt laten bedrukken met een hoge kwaliteit standaard, goede service en snelle levering ben je bij Wish Your Print aan het juiste adres. Wij leveren overigens in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen.
Wanneer u grote hoeveelheden met 1 of meerdere ontwerpen per set tegels wenst te bedrukken bent u bij Wish Your Print aan het goede adres, wij maken een passende offerte voor uw wensen en leveren op zeer korte termijn.

Wij rekenen GEEN aparte
instel- of cliché kosten!

Wij bedrukken tegels ZONDER instelkosten of kosten per kleur.
Wij berekenen nooit instelkosten!
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten berekenen wij all-in prijzen.

Door de scherpe prijs en bestelmogelijkheid om vanaf 1 tegel te kunnen bedrukken zonder instelkosten zijn wij absoluut de enige van zijn soort!

Persoonlijke tekst op tegel bedrukken
Super leuk cadeau om een persoonlijke tegel te geven of te krijgen!!

Wij leveren keramische tegels waar wij op direct op de toplaag bedrukken

Wish Your Print heeft een hoge kwaliteit standaard. Onze tegels zijn dus hard gebakken keramische tegels. Wij leveren geen kunststof tegels maar bedrukken enkel op echte mooie hard gebakken en geglazuurde tegels.

Deze tegels zijn geheel persoonlijk te maken, zo wordt het tegeltje een mooi aandenken geschikt voor iedere gelegenheid.

Speciale ideeën of wensen?

Organiseert u een evenement en zou u speciaal bedrukte tegels willen weggeven, wilt u iets speciaals laten doen met de tegels zoals inpakken of per stuk personaliseren voor een grotere groep of heeft u een beetje inspiratie nodig voor een origineel cadeau? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van het perfecte ontwerp op uw tegel.